MENIU

Înregistrare-bombă despre mitingul PSD: "Partidul plăteşte tot!"

Înregistrare audio explozivă în contextul marelui mitingul pe care îl pregăteşte PSD pentru susţinerea familiei tradiţionale. Aktual24.ro prezintă o discuţie telefonică între un activist social-democrat şi un cetăţean pe care încearcă să-l convingă să participe la miting. Activistul PSD spune că toţi cei care vor fi de acord să facă deplasarea în Bucureşti vor fi duşi cu autocarele, iar partidul va plăti tot.

De-a lungul discuţiei, activistul PSD Orăştie îi explică unui cetăţean că mitingul ar urma să aibă loc pe 19 mai, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, că deplasarea se va face cu autocare şi, foarte important, că „partidul va plati totul".

„Plăteşte partidul, am înţeles că este şi ceva pachet, un suc, o apa. Ne vom întâlni în Piaţa Constituţiei. Plecăm dimineata la cinci, mai facem ceva opriri, mai un mic, ceva, trebuie să ne mai relaxăm", explică activituzl în înregistrarea difuzată de akktual.24.ro.

La un moment dat, interlocutorul îi aminteşte activistului că Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu nu au nimic de a face cu „familia tradiţională" şi primeşte un răspuns dezarmant: „Asta este, nu avem ce face".

sursă video aktual24.ro/Realitatea TV

sursă foto: Recorder

Mai multe articole despre:
PSD mitingul Înregistrare-bombă