MENIU

Inovator. Iată cum scapă femeile din Japonia de stres. Nici nu te gândeai la aşa ceva

<p>Inovator. Iată cum scapă femeile din Japonia de stres</p>

Japonezii vor lansa un nou serviciu destinat femeilor de carieră cărora să le este greu să facă faţă stresului. Acestea pot angaja un „Ikemeso‟, adică un bărbat arătos care să le şteargă lacrimile atunci când se simt copleşite şi încep să plângă.

Printr-un singur telefon, femeile pot alege unul din cei şapte bărbaţi disponibili pentru a o ajuta să elibereze stresul prin plâns.

Dacă la sosirea „terapeuţilor‟ deja plâng, acestea vor avea parte de câteva cuvinte de încurajare, dar şi de o mână care să le şteargă lacrimile de suferinţă de pe obraji, conform Adevărul.

Tehnica folosită de „Ikemeso‟ pentru a induce plânsul este destul de simplă – aceştia vor folosi un film emoţionant pentru a-şi face clientele să izbucnească în lacrimi. Femeile pot alege între mai multe tipuri de bărbaţi, în funcţie de gusturi, având la dispoziţie mai multe „roluri‟, printre care fratele mai mic, intelectualul, băiatul rău şi bărbatul mai în vârstă. Serviciul va fi lansat mâine şi va costa aproximativ 60 de euro.

„Tot mai multe femei încearca să ţină pasul cu slujbele profesionale, însă într-o lume dominată de bărbaţi le este destul de greu. Vrem să le facem să se simtă mai bine‟, a declarat Hiroki Terai, creatorul acestui proiect.

Mai multe articole despre:
Japonia femei stres Ikemeso