MENIU

Inovatie impotriva caderii parului de la REKZE Laboratories (P)

Odată cu schimbarea de anotimp, nu doar natura se trezeste la viata, ci si corpul nostru. Ciclul de viata al celulelor se schimba si de multe ori aduce cu sine o regenerare intensa care, de cele mai multe ori, duce si la caderea in exces a parului. Caderea parului provocata de schimbarile de temperatura este una temporara si de cele mai multe ori inceteaza in decurs de 6 saptamani.

Desi temporara, caderea parului cauzata de schimbarile de clima nu trebuie tratata superficial. Expertii recomanda folosirea unor produse complexe care sa hraneasca in profunzime firul de par devenit fragil si fara suplete si care sa asigure conditiile optime pentru cresterea parului.

Indiferent daca esti femeie sau barbat, caderea parului in exces devine o adevarata problema chiar si daca este doar temporara. Alegerea produselor potrivite pentru caderea parului este unul dintre cei mai importanti pasi de facut si ne poate scuti de multe batai de cap.

Specialistii REKZE Laboratories au dezvoltat o linie special creata pentru restabilirea si mentinerea conditiilor optime ale scalpului necesare unei cresteri sanatoase a parului. Linia de produse lansata de Rekze Laboratories include: samponul '63', balsamul '43', serul tratament '24' și primele servetele umede din lume pentru hranirea si curatarea scalpului, ’28’.

De ce este important sa folosim produsele potrivite pentru caderea parului? Se spune ca acestea nu conteaza atat de mult pentru ca toate au acelasi efect. Ei bine, lucrurile nu stau asa. Cand alegem produsele pentru caderea parului trebuie sa luam in considerare ca nu toate folosesc aceleasi ingrediente, iar acestea reprezinta un element important cand vine vorba de eficienta acestora. De cele mai multe ori, cauzele caderii parului sunt interne insa produsele pentru caderea parului au o contributie majora in restabilirea si mentinerea conditiilor optime ale scalpului pentru a putea sustine o crestere sanatoasa.

In crearea liniei sale inovatoare pentru caderea parului, compania REKZE Laboratories a luat in considerare importanta pe care ingredientele o joaca in tratarea afectiunilor legate de caderea parului. Astfel, ingredientele folosite pentru produsele REKZE Laboratories ajuta la reducerea toxinelor care ar putea cauza parul sa devină casant si subtire. In acelasi timp, imbunatatesc abilitatea scalpului de a sustine cresterea unui par sanatos, care este mai putin predispus ruperii si caderii.

Produsele REKZE Laboratories folosesc printre altele si complexul bioactiv Procapil (o combinațe de trei substanțe active: biotinoyl tripetide-1, care stimuleaza metabolismul celular, apigenin, care imbunatateste micro-circulatia si acidul oleanolic, care inhiba 5a-reductaza) care și-a dovedit eficiența, prin teste clinice, in oprirea caderii parului si in stimularea cresterea acestuia. In plus, nu provoaca efecte secundare precum medicamentul Minoxidil.

Linia inovatoare de la REKZE Laboratories a fost creata astfel incat sa ofere rezultate maxime prin intermediul unor produse care pot fi eliberate fara prescriptie medicala.

Mai multe articole despre:
căderea părului