MENIU

ÎNGROZITOR: nouă femeie AGRESATĂ la Satu Mare, după UCIDEREA BRUTALĂ a actriţei Gabriela Dorgai

Peste 70 de posibili suspecți au fost ridicați de polițiști și duși la audieri în cazul actriței omorâte pe malul Someșului. Majoritatea sunt boschetari, dar și persoane cu antecedente violente.

Crima de duminică se putea repeta o zi mai târziu. La mai puțin de 500 de metri de locul unde a fost găsită moartă actrița Gabriela Dorgai, o altă sătmăreancă era să fie sugrumată luni seara, la doar câteva ore după ce polițiștii au plecat din zonă.

O femeie de 55 de ani a fost prinsă de gât de o persoană necunoscută, la capul Podului Decebal, în apropiere de sediul Direcției Generale a Finanțelor Publice. Norocul femei a fost că l-a lovit cu o ladă pe agresor, pe care o avea în mână și a fugit pe mijlocul podului. Atunci, agresorul a luat-o la fugă. Întreaga scenă a fost surpinsă de o cameră de luat vederi din zonă, imaginile fiind acum analizate de anchetatori.

"Era un bărbat de aproximativ 40 de ani, cu o cicatrice pe nas și una în zona ochilor. Avea păr șaten spre brunet, era îmbrăcat cu o geacă cu glugă și purta în spate un rucsac", a spus femeia agresată.

Este exact descrierea făcută de un sătmărean, care a declarat polițiștilor că a văzut un bărbat între 30-40 de ani, care a avut un comportament suspect.

"Am fost şocat…în ultimele 3 săptămâni, de fiecare dată cand am trecut între Podul Golescu şi Decebal, în special în zona Podului Decebal , asta în jurul orei 22.00, am văzut un individ înalt, îmbracat de obicei într-un fâş, cu un rucsac mic în spate, mi-a atras atenţia pentru că era cam la 1.85-1.90, e normal să-ţi sară în ochi, de fiecare dată când am trecut pe lângă el întorcea capul, îşi ferea privirea , vineri seara, după ora 22.00, când am trecut din nou spre casă, coboram scările de la palat spre dig, acelaşi om mi-a apărut în faţă, înalt, cu rucsac, dar acum avea şi gluga trasă pe cap, se plimba, mai în faţă erau 2 aurolaci , iar apoi 3 fete pe o bancă , bete, mergeam spre Podul Golescu şi m-am uitat în spate, bărbatul se întorsese şi era cam în dreptul băncii fetelor, mergea încet şi se uita la ele, apoi au început să vină câteva grupuri de tineri, el a iuţit pasul spre Podul Golescu, eu am plecat …dar acest om îmi revine îmi memorie, era ceva straniu cu el, faptul că l-am vazut şi intrând sub Podul Golescu în una dintre seri, parcă ar fi căutat pe cineva, cred că are între 30-40 ani", a declarat sătmăreanul Emil Silaghi.

Deocamdată, polițiștii verifică mai multe piste, fiind ridicați de pe străzi câteva zeci de persoane suspecte și duse la audieri.

Vezi mai multe pe voceatransilvaniei.ro.