MENIU

Ingredientul secret pe care să-l pui zilnic în apa plată. Scade colesterolul rapid

Dacă adaugi câteva felii de ghimbir în apa plată pe care o bei în fiecare zi reușești să scapi de kilogramele în plus fără efort și să scazi considerabil nivelu colesterolului ”rău”, spun unii specialiști în remedii naturiste.

Apa de ghimbir reglează nivelul colesterolului, prevenind boli grave. Totodată, infuzia cu ghimbir reduce nivelul colesterolului prin diminuarea colesterolului hepatic și a nivelurilor serice. De asemenea, băutura scade tensiunea arterială şi subţiază sângele, ceea ce o transformă într-un remediu natural excelent pentru hipertensiune sau cheaguri de sânge.

De asemenea, ghimbirul are efect antiinflamator, îmbunătăţeşte funcţiile digestive, are efect termogenic, activează metabolismul şi combate greaţa. Menţine senzaţia de saţietate pe o perioadă mai lungă de timp, ajutând la reglarea şi accelerarea tranzitului intestinal. Uleiurile volatile pe care acesta le conţine favorizează arderea rapidă a grăsimilor, controlând senzaţia de foame, relaxând tranzitul intestinal şi stimulând metabolismul.

 

 

Sursa

Mai multe articole despre:
apă colesterol ghimbir