MENIU

Înfruntă vara cu curaj! Slăbește instantaneu cu chilli, ingredientul minune care topeşte grăsimea

Colăceii, celulita, vergeturile nu mai sunt un secret pentru nimeni. Cu toţii ştim că obezitatea şi supraponderabilitatea sunt două dintre cele mai răspândite probleme la nivel mondial.

Un procentaj de 20 la sută dintre bărbaţi şi 25 la sută dintre femei suferă de obezitate, arăta un studiu al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. Nici românii nu sunt feriţi de problema kilogramelor în plus, astfel că, potrivit Eurostat, 8 la sută dintre femei şi 7,6 la sută dintre bărbaţi suferă de obezitate.

Răspunsul este simplu: alegem soluţii “simple şi rapide” pentru a atinge greutatea ideală pentru organismul nostru, fără a conştientiză faptul că, pentru rezultate cât mai eficiente şi de durată, avem nevoie de un cumul de paşi de urmat.

Chilli, noul ingredient minune în luptă cu kilogramele!

Deoarece studiile efectuate până în prezent arăta că ardeiul iute grăbeşte cu 20 la sută arderile din organism, acest ingredient nu mai este folosit strict pentru a condimentă mâncărurile ci se regăseşte şi în capsule pentru slăbit.

Cum funcţionează?

Capsaicina, substanţă cheie din ardeiul iute, determină receptorii din cavitatea bucală să trimită mesaje către creier pentru a amelioră senzaţia de durere. Creierul, în schimb, reacţionează prin creşterea nivelurilor de adrenalină şi mărirea ritmului cardiac, cauzând transpiraţia şi consumul de calorii, informează eva.ro

Mai multe articole despre:
vara slăbit slăbit rapid chili rețete de slăbit