MENIU

Informații incendiare despre televiziunea fiicei lui Dan Diaconescu! Legăturile cu ambasada Rusiei

Singura televiziune care are sediul într-o clădire a Ambasadei Rusiei a fost promovată tot mai des de Dan Diaconescu și de fiica lui. Este vorba de JobTV, televiziunea care nu poate fi percheziționată pentru că este protejată de lege. 

Diaconescu, care este în prezent acuzat de sex cu minore, își pregătea revenirea în presă încă din 2021 de când promova platforma Job TV. Diaconescu și fiica sa au promovat și investițiile în criptomoneda sa care asigura vizionarea de clipuri realizate de fostul om de televiziune. 

Televiziunea promovată de fiica lui Dan Diaconescu funcționează la etajul 1 într-o clădire a Ambasadei Rusiei la București. Pentru că sediul din piața Charles de Gaulle are statut de misiune diplomatică nu poate fi percheziționată, nu se pot face confiscări și nici executări silite.

Proprietarul în acte este Sorin Voinea, iar proiectul a fost lansat prin Start Up Nation cu 40.000 de euro din bani publici și a primit licență de la CNA în 2019. Voinea spune că televiziunea nu are nicio legătură cu Moscova, iar Dan Diaconescu nu este nici realizator și nici acționar al televiziunii pentru că are interdicție până în 2024 să lucreze în presă.

Postul de televiziune se folosește de imaginea fostului patron OTV pentru a se promova. La sediul JobTV vine periodic și ambasadorul Rusiei la București, Valeri Kuzmin. Un procent din firma care închiriază sediul este deținut de Boris Golovin, un fost colonel al GRU (GheReU), serviciul de spionaj al armatei ruse, susțin jurnaliștii de la g4media.

Televiziunea nu are nimic politic, susține patronul Voinea.

În timp ce fiica lui promova la JobTV platforma de îmbogățire prin criptomonede, Dan Diaconescu abia își lansase un NFT și o monedă digitală numită „CryptoDani”.

Fanii care cumpărau jetoanele digitale beneficiau de videoclipuri realizate de Dan Diaconescu, așa evita fostul om de televiziune să creeze conținut public.

Mai multe articole despre:
dan diaconesciu ambasada rusiei jobtv criptomonede