MENIU

ÎNFIORĂTOR. Copil UCIS pe stradă, la Bistriţa, de alţi COPII. Totul, sub ochii surorii sale de 8 ani

ÎNFIORĂTOR. Copil UCIS pe stradă, la Bistriţa, de alţi COPII. Totul, sub ochii surorii sale de 8 ani

Echipajul de Terapie Mobilă Intensivă al SMURD Bistriţa a încercat să resusciteze în zadar un băiat de 14 ani, descoperit inconştient. Din primele informații se pare că băiatul ar fi fost înjunghiat lângă calea ferată situată în apropiere de Rombat.

UPDATE: Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa, Marius Rus, în urma unui apel primit la 112 în jurul orei 11.00, la faţa locului a ajuns un echipaj SMURD care l-a găsit pe copilul de 14 ani în stare de inconştienţă.

El a precizat că băiatul avea o plagă înjunghiată în stern, care era destul de adâncă, iar medicii au încercat să îl resusciteze, însă fără rezultat, copilul fiind declarat decedat.

La rândul său, şeful Poliţiei Judeţene Bistriţa-Năsăud, Ovidiu Mureşan, a declarat că băiatul de 14 ani, de etnie romă, din localitatea Sărata, a fost înjunghiat în torace cu un briceag, în urma unei altercaţii cu persoane din anturajul său, cel mai probabil de aceeaşi vârstă.

Potrivit acestuia, băiatul a fost găsit pe calea ferată, poliţiştii făcând cercetări pentru a identifica autorii.

La faţa locului se află mai multe echipaje de poliţişti pentru a stabili cum s-a produs incidentul, iar la ora transmiterii acestei ştiri ajunseseră şi reprezentanţi ai Serviciului de Medicină Legală, pentru a duce trupul băiatului la morgă.

Un copil de 14 ani şi-a pierdut viaţa, vineri, după ce a fost înjunghiat în stern, incidentul având loc în zona industrială a municipiului Bistriţa, la faţa locului aflându-se mai multe echipaje de poliţişti pentru a stabili cum s-a produs incidentul, informează Mediafax.

Băiețelul mergea împreună cu sora lui după apă, când ar fi fost atacat de 4 tineri și lăsat inconștient pe malul apei, în apropiere de cale ferată care duce spre Rombat, scrie bistriţeanul.ro. Sora copilului, o fetiță de 8 ani, a fost cea care a dat alarma.