MENIU

O femeie a fost amendată în baza ”legii mirosurilor” pentru că ținea încălțămintea copilului la intrarea în apartament

O tânără din Bârlad a fost protagonista unui episod neplăcut. Polițiștii locali au amendat-o cu 500 de lei pentru că, la intrarea în apartament, femeia ținea încălțămintea fetiței sale în vârstă de șase ani, iar în curtea din spatele blocului, o căsuță din plastic și un mini-tobogan. În procesul-verbal este precizat că ”mirosul degajat deranjează cetățenii blocului”.

Femeia a spus că a primit amenda și pentru că în fața a două apartamete nelocuite, cu acordul proprietarilor respectivi, mai ținea periodic o bicicletă pentru copii și un landou.

„În calitate de chiriaș în ap xx al blocului xx de pe Bd. Epureanu, nr xx din Bârlad apare depozitat un cărucior, un suport cu incălțăminte, mirosul degajat deranjând cetățenii blocului. De asemenea, prin montarea unor elemente de decor (n.r. - jucăriile de exterior) a blocat accesul la scara de urgență din exteriorul blocului. Totodată are depozitat pe scara blocului o bicicletă și un landou”, se arată în procesul-verbal întocmit de un polițist local.

Tânăra a anunțat că va contesta în instanță amenda primită. Mai multe detalii pe realitateadevaslui.net

Reamintim că Legea mirosurilor a intrat în vigoare pe 16 iulie.

Mai multe articole despre:
legea mirosurilor femeie amendata barlad