MENIU

Incredibil! Un agresor sexual, iertat de procurori. Motivul, halucinant!

Aici s-a petrecut totul. Foto: tolo.ro

Un caz incredibil șochează opinia publică din România. Un bărbat care a făcut gesturi obscene într-un lift, lângă o fată de 20 de ani, n-a fost urmărit de procurori, pentru că liftul blocului nu este loc public, deoarece este prevăzut cu interfon.

Cazul a fost relatat de jurnalistul Cătălin Tolontan, pe tolo.ro.  

"Pe 11 iunie 2017, ora 18:20, Emilie intră în scara B a blocului C din Bulevardul Națiunilor Unite, nr. 3-5.

La 200 de metri de Ministerul Justiției, din fața Casei Poporului.

Emilie locuiește aici, cu chirie.

Fata de 20 de ani intră în lift.

Ce se întâmplă mai departe, cităm din documentele oficiale ale dosarului penal Nr. 4150/P/2017. “O persoană necunoscută de sex bărbătesc a intrat în liftul în care se afla aceasta, moment în care cel în cauză și-a dat jos pantalonii și a început să se masturbeze în fața persoanei vătămate".

În aceeași zi, 11 iunie 2017, începe urmărirea penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “ultraj contra bunelor moravuri”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 375 din Codul Penal.

Cazul a fost clasat în 6 iunie 2018!

De ce?

Pentru că scara de bloc are interfon. Poliția concluzionează că “examinând cererea numitei  Emilie, fapta nu este prevăzută de legea penală”.

Problema este interfonul.

“Pentru realizarea conținutului constitutiv al infracțiunii de «ultraj împotriva bunelor moravuri»este necesar ca fapta să fie săvârșită în public, iar conform art. 184 lit. a), fapta se consideră săvârșită în public atunci când a fost comisă într-un loc care este întotdeauna accesibil publicului, aspect constatat prin faptul că accesul în scara blocului unde s-a comis fapta este prevăzut cu sistem de asigurare de tip interfon”, consemnează agentul de poliție Radu Chiper.

Deci, dacă locul nu e întotdeauna accesibil publicului, fapta nu se consideră săvârșită în public".

Citește detaliile aici!