MENIU

Incidente la secțiile de vot - Două persoane au murit în secțiile de votare din țară

Fraude electorale

Au apărut și primele fraude electorale. Polițiștii au deschis chiar și primul dosar penal.

ORA 17:57 - Un gorjean care a mers la urne beat, şi-a dat jos masca şi a sunat la 112 a primit o amendă record de 2.500 de lei. Mai multe amănunte despre acest caz găsiți AICI.

Ora 13:25 - Două decese s-au înregistrat la aceste alegeri parlamentare. Este vorba de un bărbat din Argeș care a murit chiar în curtea școlii în care se afla secția de votare. Mai multe amănunte găsiți AICI.

Un alt bărbat a murit la o secție de votare din București. Toate amănuntele sunt aici.

Ora 11:33 - La o secție de votare din sectorul 3 a fost întreruptă votarea. Doi membri ai comisiei au primit rezultatele testului coronavirus și au descoperit că sunt infectați. Procesul electoral a fost întrerupt momentan și urmează să se ia o decizie.

Alertă într-o secție de votare din sectorul 3. Procesul electoral a fost întrerupt temporar, după ce doi dintre membri comisiei electroale au primit rezultat pozitiv la testele COVID-19, potrivit Realitatea Plus. Toate amănuntele despre acest caz le găsiți AICI.

ORA 9:14 - Un polițist a descărcat accidental un pistol la secția de votare. 

Potrivit Realitatea PLUS, polițistul care trebuia să se ocupe de paza secției de votare a tras în mod accidental cu pistolul din dotare.  Incidentul a avut loc în timp ce acesta verifica armanentul din dotare. Amănunte găsiți AICI.

ORA 8:00 - Un incident a avut loc și la Galați, acolo unde asistenta care trebuia să le ia temperatura votanților înainte de intrarea în secție a întârziat. Din acest motiv cabinele de vot nu au fost deschise la ora programată și mai mulți cetățeni au așteptat minute bune pentru a-și exercita dreptul la vot.

ORA 7:42 - Votul pentru alegerea parlamenatrilor a fost fradat de la prima oră a dimineții. S-a întâmplat în Drobeta Turnu Severin, acolo unde un reprezentant al unei primării a mituit anumiți alegători pentru a vota în favoarea unui partid.

Primul incident care a avut loc la o sectie de votare. Politistii din Severin au fost sesizati ca reprezentantul unei primarii a oferit daruri cetatenilor pentru a vota cu un anumit partid. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru dare de mita. 

 

Mai multe articole despre:
alegeri parlamentare 2020