MENIU

Incident VIOLENT! Un bărbat din Sebeș a ajuns la spital, după ce a fost bătut în scara blocului. Ce s-a întâmplat cu agresorul

Un bărbat a ajuns în spital, după ce a fost bătut

Un bărbat din Sebeș a ajuns în spital, după ce a fost bătut de către un tânăr de 31 de ani, în scara unui bloc din cartierul Kogălniceanu, relatează realitateadealba.net 

Potrivit IPJ Alba, la data de 1 septembrie 2021, în jurul orei 17:00, în urma unui apel prin 112, polițiștii din Sebeș au intervenit pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiu, unde a fost semnalat faptul că o persoană ar fi fost agresată.

Din primele cercetări, a rezultat că, pe fondul unor discuții contradictorii care ar fi avut loc în scara unui bloc de locuințe, între un bărbat de 31 de ani și unul de 45 de ani, ambii din Sebeș, primul i-ar fi aplicat celui din urmă mai multe lovituri, în zona capului.

Victima a fost transportată la spital și a rămas internată.

Agresor a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând ca în cursul zilei de azi, 2 septembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.