MENIU

Incident TRAGIC: O fetiță de doar 12 ani s-a înecat în apele râului Nistru, încercând să facă fotografii

Imagine râu Nistru

Tragedie fără margini pentru familia unei fetițe în vârstă de doar 12 ani, din localitatea Speia, raionul Anenii Noi, care a murit înghiţită de apele râului Nistru. Totul s-a petrecut în timp ce copil încerca să facă fotografii cu peisajul din jur, relatează realitateadinmoldova.net.

De parcă asta nu ar fi tot, corpul neînsufleţit al fetiţei de 12 ani încă nu a fost recuperat din apele râului, fapt pentru care scafandrii vor continua căutările şi astăzi.

Tragedia a avut loc marți seara. Potrivit poliției, copila a cerut permisiunea de la mamă să plece în localitate ca să-și facă fotografii și a mers spre râul Nistru. Pe drum, a întâlnit trei copii din sat care au mers împreună cu ea.

Ajunși pe malul Nistrului, fata de 12 ani a mers pe gheața râului, deși ceilalți copii i-au cerut să se întoarcă. Astfel, ea a vrut să pună mâna pe gheață, dar a lunecat și a căzut în apă. Unul dintre minorii care se aflau cu ea a sunat la 112, iar la fața locului au intervenit polițiștii, ambulanța și salvatorii.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele producerii acestui tragic incident.