MENIU

Incident teribil la o stână din Transilvania! O femeie a fost atacată de o ursoaică

Incident teribil la o stână din Transilvania! O femeie a fost atacată de o ursoaică

O femeie din localitatea harghiteană Siculeni a fost atacată, duminică seara, de o ursoaică, în timp ce se afla la o stână, după ce câinii ciobanilor au ucis puiul animalului.

Potrivit primelor informaţii, femeia de 28 de ani este soţia unui cioban care îşi avea stâna într-o zonă împădurită situată între localităţile Siculeni şi Satu Nou.

Duminică seara, la stână a venit o ursoaică cu pui, iar câinii au atacat un pui şi l-au ucis. Ursoaica a sărit la femeie, aflată în preajmă, a muşcat-o de mâna dreaptă şi a zgâriat-o la un picior, după care a fugit.

Femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean (SJU) din Miercurea Ciuc fiind internată la secţia de boli infecţioase pentru administrarea tratamentului antirabic.

„Pacienta are o plagă muşcată în regiunea radio-carpiană mâna dreaptă şi escoriaţii la genunchiul stâng. Starea sa este bună, este internată la secţia de boli infecţioase pentru tratamentul antirabic”, a declarat dr. Demeter Ferenc, managerul SJU, scrie voceatransilvaniei.ro.

Acesta este primul atac al urşilor asupra oamenilor din acest an, după ce mai multe vite au fost ucise în ultimele săptămâni de aceste sălbăticiuni.

Mai multe articole despre:
urs atac urşi femeie atacată de urs