MENIU

Incident teribil la Arad.O elevă de 9 ani a găsit în cornul primit de la şcoală o lamă de ras UPDATE

A mușcat din corn și a descoperit o lamă de ras. Putea să se întâmple o nenorocire dacă eleva de 9 ani nu ar fi fost atentă. Din fericire, nu s-a întâmplat nimic.

Incidentul nefericit a avut loc la Colegiul Tehnic de Protecția Mediului miercuri după masa și s-a întâmplat unei eleve de clasa a III-a. "Copila a primit la final de cursuri mai multe cornuri de la elevi, provine dintr-o familie mai săracă și de fiecare dată colegii îi oferă cornurile lor. A plecat de la școală și pe drum a început un corn. La unul dintre capete era lama de ras. Părinții ne-au adus cornul la școală", a declarat învățătoarea fetei, Mirela Dobrei, conform aradon.ro.

Purtătorul de cuvânt al ISJ Arad a comentat, la REALITATEA TV, incidentul şocant:

"Am stat de vorbă cu doamna învăţătoare de la clasa a III-a, unde este înmatriculată fetiţa. Ea primise mai multe cornuri, pentru că vine dintr-o familie modestă. Pe drum spre casă a vrut să mănânce cornul...norocul ei că a fost atentă şi că nu a păţit nimic. A doua zi a adus cornul la şcoală, iar directorul a vrut să contacteze firma producătoare, dar nu a răspuns nimeni.

Mariana Tocaciu, purtător de cuvânt ISJ Arad: "Va avea loc luni o întâlnire cu reprezentanţii CJ, ai şcolii, dar şi ai companiei producătoare".

"Există discuţii care spun că lama ar fi fost pusă intenţionat, dar evident că nu vom lua zvonuri în discuţie", a încheiat purtătorul de cuvânt al ISJ Arad.

Mai multe articole despre:
Arad Cornul şi Laptele elevă lamă de ras