MENIU

INCIDENT ȘOCANT la o grădiniță din Buzău: o fetiță a ajuns la spital după ce un dulap s-a prăbușit peste ea

Grădiniță - imagine cu notă sugestivă

Incident la o grădiniță dintr-o comună buzoiană. O fetiță în vârstă de patru ani a ajuns la spital după ce un dulap neancorat s-ar fi prăbușit peste ea, relatează realitateadebuzau.net. 

Incidentul s-a petrecut la grădinița din comuna Vadu Pașii, județul Buzău. O fetiță de doar 4 ani a ajuns la spital după un incident petrecut la grădiniță. Din primele date oferite de medicii de la Spitalul Județean Buzău, fetița este în afara oricărui pericol, însă investigațiile sunt în curs.

Deocamdată nu se cunosc exact împrejurările în care s-ar fi produs accidentul pentru că evenimentul nu a fost comunicat de reprezentanții Grădiniței nici Inspectoratului Școlar Județean nici la Poliție. Reprezentanții ISJ Buzău au luat legătura cu conducerea grădiniței care a confirmat incidentul explicând că ar fi vorba despre un dulap neancorat care ar fi căzut, însă nu pe fetiță, ci lângă ea, atingând-o ușor, fetița fiind mai mult speriată. Fetița a ajuns mai întâi la dispensarul din sat apoi a fost redirecționată la spital. 

”Starea copilului este stabilă. Așteaptă și consultul ortopedului. Cel mai probabil are o contuzie de genunchi la membru inferior drept. Din fericire nu se văd alte probleme pe radiografii”, spun medicii de la UPU Buzău.

Polițiștii secției rurale Mărăcineni s-au autosesizat și efectuează cercetări. Minora în vârstă de 4 ani ar fi vrut să-și ia haina dintr-un cuier, moment în care dulapul a picat pe aceasta.

Polițiștii au deschis un dosar penal și efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurării producerii evenimentului.

Mai multe articole despre:
gradinita fetita fetita ranita gradinita buzau