MENIU

Incident șocant, la Arad: șofer de autocar, bătut de pasageri

Incident șocant, la Arad: șofer de autocar, bătut de pasageri

Scene violente, într-o autogară din Arad. Șoferul unui autocar a fost bătut de trei pasageri, supăraţi că vehiculul s-a defectat.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, miercuri, în jurul orei 14:00, echipajul de Jandarmerie aflat în misiunea de menținere a ordinii publice pe raza municipiului Arad a fost direcționat de către operatorul 112 la sediul unei autogări din municipiu, unde era reclamat un scandal cu participarea mai multor persoane. 

Ajunși la fața locului, jandarmii au identificat persoana apelantă, care a declarat că a fost lovită cu pumnii și picioarele de trei persoane supărate că vehiculul se defectase. 

"Scandalul ar fi fost provocat in urma unor neintelegeri. Cei trei barbati, pasageri intr-un autocar, venisera din Italia. Ajunsi in Arad, soferul a constatat ca autocarul prezinta o defectiune care trebuie remediata imediat pentru a mai putea continua deplasarea. Pasagerii au fost anuntati cu privire la acest aspect insa, dupa mai multe ore de asteptare, rabdarea lor a cedat si au inceput sa ceara socoteala firmei de transport.

De la discutii civilizate si pana la scandal nu a fost decat un pas. In momentul in care soferul a incercat sa le explice situatia si complexitatea remedierii defectiunii, trei barbati au sarit la bataie, lovindu-l pe acesta cu picioarele in zona capului provocandu-i leziuni care au necesitat consult medical de specialitate", se arata in comunicatul Jandarmeriei Arad.

In urma verificarilor efectuate si a declaratiilor martorilor, jandarmii i-au identificat pe cei trei autori ai agresiunii, carora le-au intocmit acte de sesizare necesare organelor de urmarire penala, sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente. Este vorba de doi barbati din Brasov si unul din Vrancea, varste cuprinse intre 23 si 45 de ani. Ei au fost si amendati cu cate 200 de lei.

Mai multe articole despre:
sofer autobuz batut sofer batut arad