MENIU

Incident scandalos la un liceu din Teleorman! Profesor înregistrat în timp ce jignește o elevă - VIDEO

Incident scandalos la un liceu din Teleorman! Profesor înregistrat în timp ce jignește o elevă - VIDEO

Profesorul de chimie Gigi Drăgan, de la Colegiul Național Al. D. Ghica din Alexandria, Teleorman, a fost filmat în timp ce jignește o elevă, pe  care o numește ”idioată”. În urma apariției filmării în spațiul online, autoritățile din județ s-au autosesizat și au deschis o anchetă. 

”Tu ești avocatul clasei a X-a D? Și atunci, ce dracului trăncăni, idioato! Te rog frumos să nu mai vorbești, nu te-am întrebat”, îi spune profesorul elevei, în timp ce aceasta îl roagă să nu o mai jignească. Filmarea a avut loc în timpul unei ore susținute online.

”IȘJ Teleorman va constitui o comisie de cercetare disciplinară. Este un limbaj pe care nu-l agreem deloc. Este foarte clar ca domnul profesor a greșit, indiferent care ar fi fost atitudinea elevului. Prin urmare, vom discuta cu direcția școlii, cu cadrele didactice, cu elevii și, în funcție de cele constatate, vom lua o decizie. Suntem total surprinsi pentru că domnul profesor este o persoană de excepție. L-am cunoscut personal, l-am avut coleg de cancelarie și sunt total surprinsă”, a anunțat Inspectorul general al IȘJ Teleorman, Iuliana Stancu. 

Verificări sunt făcute și de Inspectoratul de Poliție Județean Teleorman
”Având în vedere imaginile video apărute în spațiul public, în care un cadru didactic adresează cuvinte jignitoare unei eleve, în timp ce se aflau la cursuri prin intermediul unei platforme on-line, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman a dispus efectuarea de verificări, urmând ca în funcție de rezultatul acestora să fie dispuse măsuri", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Daniela Pășu, transmite realitateadeteleorman.net