MENIU

Incident șocant la morga Spitalului din Huedin: Decedat cu pampers pe cap

Caz halucinant la morga Spitalului din Huedin. Familia unei femei decedate a suferit un șoc când a intrat în morgă să ridice sicriul. Bătrâna moartă avea capul înfășurat cu un scutec, iar nasul era rupt. Mai mult, rudele susțin că la ridicarea cadavrului unul dintre angajații de la morgă era beat.

Familia femeii moarte susține că de la internarea rudei lor până la ridicarea cadavrului acesteia de la morgă au avut loc numeroase neregului. Rudele acuză că mama lor a fost ținută nemâncată, nehidratată și în dureri cumplite, în timp ce zăcea în mizerie pe patul de spital, transmite Realitatea TV.

Fiicele acuză că mama lor a fost ținută nemâncată, nehidratată și în dureri cumplite, în timp ce pe patul de spital zăcea în mizerie. Noaptea în care femeia și-a dat ultima suflare nu a fost deloc ușoară. Asistentele nu au auzit strigătele de durere ale femeii, dar dimineața s-au dus să-i pună perfuzie. Era prea târziu, femeia murise cu mâinile încleștate și cu gura deschisă de la urletele de durere.

Mai mult când rudele au venit să ridice cadavrul, capul decedatei era înfășurat într-un scutec, iar nasul îi era rupt.

”Unul dintre ei era beat, nu se putea discuta cu el. Celălalt a zis că mama este pregătită... Capul era înfășurat într-un pampers și strâns bine, ca o mumie. Nasul era rupt, lipit de obraz, nara zdrobită”, spune una dintre fiicele femeii.

Familia a filmat conversația pe care a avut-o cu unul dintre angajatii de la morgă.

”Nasul poate fi rupt din cauza papersului”, a declarat angajatul de la morgă, care nu știe pentru ce a fost folosit pampersul.

Conducerea spitalului a convocat comisia de disciplină, iar cei doi brancardieri vor fi anchetați.

 
Mai multe articole despre:
familie cadavru morgă filmat pampers scutec nas rupt