MENIU

Incident învăluit în mister. Unul dintre cei mai cunoscuți meteorologi din România, găsit inconștient în casă - E bolnav de COVID-19

Incident învăluit în mister. Unul dintre cei mai cunoscuți meteorologi din România a fost găsit inconștient în casă. Era infectat cu coronavirus și a suferit un atac vascular, anunță Realitatea PLUS.

Este vorba de meteorologul Dumitru Baltă, care este internat în spital din 7 aprilie, după ce a fost găsit inconștient în casă, potrivit Realitatea PLUS. 

Dumitru Baltă a fost descoperit în propria locuință de o prietenă apropiată care a mers să îl vadă după ce nu i-a răspuns la mesaje.  Găsit de echipajele de intervenție, Dumitru Baltă a fost transportat de urgență la Spitalul Militar din București.

Medicii au constatat că meteorologul era infectat cu noul coronavirus și a fost transferat la Spitalul Colentina. După analize amănunțite, medicii au pus verdictul. Meteorologul a suferit un accident vascular cerebral. Din primele informații, are și plămânii afectați după infectarea cu coronavirus.

Dumitru Baltă, deși se pensionase și suferă de diabet, a continuat să fie activ la cei 76 de ani. Meteorologul a continuat să predea la Facultatea de Geografie.