MENIU

Incident grav la metroul din Paris. Două persoane au MURIT după ce au fost lovite de o garnitură

Metrou Paris/ Twitter Cerfia

Două persoane au murit în noaptea de miercuri spre joi, după ce au fost lovite de o garnitură de metrou, la Paris. Din primele informații, se pare că vorbim despre două persoane fără adăpost, respectiv despre un bărbat şi o femeie. Poliția investighează circumstanțele care au dus la producerea acestei tragedii. 

Incidentul s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei locale 00:45 (22:45 GMT), în staţia de metrou Gaîté. "Două persoane au coborât din proprie iniţiativă pe şine şi au fost loviţi de garnitura care venea în staţie", informează Compania de transport public din capitala Franţei (RATP) pentru France Presse.

Se pare că este vorba de două persoane "care par să fie fără adăpost".

🇫🇷🚇 FLASH I Deux personnes sont décédées après avoir été percutées par une rame du #métro parisien de la ligne 13 à la station Gaîté aux alentours de 00h45. pic.twitter.com/2gOisYvcZj

— Cerfia (@CerfiaFR) April 27, 2023

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele producerii acestui tragic incident.

Patru "martori şocaţi" ai accidentului, care a avut loc pe linia 13 a metroului parizian, au fost preluaţi de salvatori, potrivit pompierilor.

"Testele de alcoolemie şi de consum de droguri" ale mecanicului garniturii de metrou s-au dovedit a fi negative, a precizat RATP, adăugând că "a fost înfiinţată imediat o celulă de ajutor pentru victime".

Mai multe articole despre:
deces metrou franta