MENIU

Acţionarul clubului Colectiv a primit mesaje dure pe facebook: "Eşti un nenorocit iresponsabil"

Alin Anastasescu, acţionarul principal al clubului Colectiv, a primit mai multe mesaje dure pe pagina sa de facebook. "Eşti un nenorocit iresponsabil", i-a scris Adrian Oprea lui Alin Anastasescu, pe facebook.

Acţionarul principal al Colectiv Club SRL, firma care deţine clubul în care s-a produs tragedia, este Alin Anastasescu, acesta mai având alţi doi asociaţi. Pe pagina sa de Facebook, Alin Anastasescu menţionează că este managing partner şi co-fondator al clubului, iar pe contul Linkedin Alin Anastasescu precizează este absolvent al Facultăţii de Arte.

Din mai 2013, el este co-fondator şi managing partner la Clubul Colectiv, iar din ianuarie 2011 este şi producător la Cevadevis.ro., unde a realizat matriale de publicitate pentru branduri cunoscute şi a mai organizat evenimente la firma Sasquatch pentru brandul Mountain Dew

Anastasescu a mai lucrat pentru compania Emagic Entertainment/Danube Event Services la organizarea unor concerte pe care renumite trupe internaţionale le-au susţinut în România.