MENIU

Incendiul din Colectiv. Noi informaţii dezvăluite de procurori privind cauza incendiului

<p>Incendiul din Colectiv. Noi informaţii dezvăluite de procurori privind cauza incendiului</p>

Noi informaţii din ancheta privind incendiul de la clubul Colectiv. Procurorii semnalează noi nereguli la firma care s-a ocupat de montarea artificiilor.

Anchetatorii spun că pe ambalajul artificiilor scria clar că acestea trebuiau aprinse afară, în mediu deschis şi nu în interior cum s-a procedat. Aceste detalii importante, dar şi altele apar în referatul prin care anchetatorii cer prelungirea măsurilor luate în cazul tuturor inculpaţilor.

Cei trei acționari și administratori ai clubului Colectiv - Paul Gancea, George Anastasescu și Costin Mincu se află la sediul Judecătoriei Sectorului 4, unde magistrații analizează a cererea Parchetului General de prelungire a arestului preventiv pe numele acestora cu încă 30 de zile.

Paul Gancea, George Anastasescu și Costin Mincu au fost arestați preventiv pe 3 noiembrie, ei fiind acuzați de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă în dosarul incendiului de la clubul Colectiv.

În același dosar, procurorii cer prelungirea arestului la domiciliu pentru Daniela Niță, administrator și acționar majoritar al firmei Golden Ideas Fireworks Artists SRL, Cristian Niță, director al firmei, și pirotehnistul Viorel Zaharia.

Mai multe articole despre:
procurori artificii clubul colectiv arest preventin