MENIU

Incendiu VIOLENT pe şantierul de la Aeroportul Craiova: Izolația pentru noul terminal, distrusă - Cauza focului, necunoscută - VIDEO

Un incendiu violent a izbucnit miercuri pe șantierul de la Aeroportul Craiova unde se construiește un nou terminal. Pompierii doljeni au intervenit urgent.

Pompierii doljeni au intervenit,miercuri, pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe şantierul de la Aeroportul Craiova, unde se construieşte un nou terminal. Flăcările au distrus hidroizolaţia de pe fundaţia terminalului.

„Incendiu şantier în lucru, zona Aeroport Craiova. A intervenit Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă Aeroport Craiova şi ISU Dolj cu trei autospeciale de stingere, un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Incendiu este lichidat”, au anunțat pompierii doljeni.

La ora 13.18, pompierii au fost anunţaţi pe numărul unic de urgenţă - 112, despre producerea unui incendiu pe şantierul de lucru din zona adiacenta Aerportului Craiova.

„Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, neexistand victime sau persoane evacuate. În urma incendiului au ars aproximativ 100 mp hidroizolație. Cauza incendiului este în curs de stabilire”, au anunțat ulterior pompierii.

Cauza incendiului nu a fost stabilită, potrivit ISU Dolj.

Noul terminal construit la Aeroportul Craiova va avea o suprafaţă construită de 12.791 mp şi o suprafaţă desfăşurată de 27.547 mp, reamintește Gazeta de Sud. Pe lângă acesta, restul investiţiilor se referă la parcare, drumuri de acces și centrală fotovoltaică; amenajarea suprafeţei nivelate a benzii pistei şi amenajarea ariei de siguranţă; amenajarea suprafeţei nivelate a benzii căii de rulare; asigurarea suprafeţelor de protecţie îngropate; gard perimetral de securitate; drumuri rutiere de acces şi drumuri tehnologice; platforme antisuflu.