MENIU

Incendiu violent în Argeş: 10 oameni au rămas pe drumuri VIDEO

Incendiu în Curtea de Arges

Nouă adulţi şi un copil au rămas pe drumuri după ce baraca în care locuiau în Curtea de Argeş a fost distrusă de flăcări, informează Realitatea TV.

Nouă adulţi şi un copil au rămas pe drumuri după ce baraca în care locuiau în Curtea de Argeş a fost distrusă de flăcări.

Este vorba despre o construcţie improvizată, care adăpostea șase familii în patru garsoniere. Cele zece persoane au fost cazate provizoriu la căminul unui liceu din oraş. Incendiul a fost lichidat după patru ore.

Baraca în care locuiau cele șase familii era una improvizată şi a fost distrusă de flăcări. Oamenii au reuşit să iasă la timp şi nimeni nu a fost rănit.

Intervenţia a fost dificilă întrucât arderea a fost generalizată fiind de materiale combustibile din lemn materiale textile care au dezvoltat şi propagate incendiul.

La faţa locului au venit primarul şi viceprimarul din Curtea de Argeş, care au fost apostrofaţi de oameni pentru condiţiile în care au fost lăsaţi să trăiască.

În baraca distrusă de flăcări locuia o colonie de maghiari. Cei nouă adulţi şi un copil au fost duşi de reprezentanţii primăriei la căminul unui liceu din localitate. Flăcările au fost stinse de pompieri după o intervenţie care a durat patru ore.

 
Mai multe articole despre:
incendiu