MENIU

Incendiu uriaș la o pensiune din Tohani, Prahova - Cinci persoane au murit carbonizate - Trei sunt date dispărute - VIDEO

Incendiu

Un incendiu uriaș a izbucnit marți, 26 decembrie, la pensiunea Ferma Dacilor din satul Tohani. Pompierii au intervenit de urgență și au descoperit 5 persoane fără suflare, carbonizate. Alte 3 persoane sunt date dispărute.

Un incendiu uriaş a izbucnit la o pensiune din satul Tohani, judeţul Prahova. La nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de intervenţie. 


La faţa locului intervin zeci de autospeciale de stingere, patru ambulanţe SMURD, dar şi din partea servicului de ambulanţă judeţean. A fost activat Planul Roşu de intervenţie şi nu este exclus să fie nevoie de sprijinul altor forţe din judeţele învecinate.

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat afirmă că la acest moment sunt căutate persoanele cazate la etajul clădirii. Conform şefului DSU Raed Arafat, pensaiunea arde generalizat. El a precizat că pensiunea este formată din parte şi etaj, având ciinci camere la parter şi şase la etaj, care erau ocupate. ”Persoanele care nu se gfăsesc sunt persoanele care au fost la etaj”, a declarat şeful DSU.

Mai multe articole despre:
incendiu tohani