MENIU

Incendiu uriaș la marginea Bucureștiului, în zona Chitila. Coloană de fum s-a văzut de la mare distanță. S-a emis RO Alert - VIDEO

Un incendiu de proporții a izbucnit în zona unui depozit din zona localității Chitila, în apropierea șoselei de centură a Capitalei, la un depozit REMAT. Potrivit pompierilor și specialștilor de la Garda de Mediu au ars circa 40 de tone de materiale reciclabile de toate tipurile, iar coloana de fum negru a fost vizibilă chiar de la kilometri dinstanță. 

Pompierii au intervenit cu 9 autospeciale de stingere a incendiilor și 6 cisterne de mare capacitate. 

"Focul a izbucnit la o stivă de materiale depozitate în vederea reciclării, iar apoi s-a extins la o stivă de lemne aflată în apropiere. Zgomotele asemănăoare unoe mici explozii pot avea legătură cu faptul că în depozitul respectiv sunt aduse și electrocasnice expirate. (...) Cu siguranță, este o acțiune de lungă durată," a declarat purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov, Daniel Vasile. 

Coloana de fum negru s-a văzut de la mare distanță, iar oamenilor din zonă li s-a recomandat, prin mesaj RO Alert, să nu deschidă gemurile, mai ales dacă simt miros de fum.

 

 

 

Mai multe articole despre:
incendiu chitila bucuresti pompieri fum poluare