MENIU

Incendiu puternic într-un bloc din centrul Bucureștiului. Un bărbat de 60 de ani a murit

Mai mulți locatari au fost scoși de pompieri duminică seară dintr-un bloc din Piața Romană din București, unde a izbucnit un incendiu, relatează Realitatea TV.

UPDATE: Un bărbat de circa 60 de ani, găsit de pompieri în stop cardio-respirator, la subsolul blocului din Piaţa Romană din Capitală, unde a izbucnit, duminică seară, un incendiu cu degajare mare de fum, a fost declarat decedat după ce echipele de salvare au încercat să-l resusciteze aproximativ o oră, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov.

UPDATE  Un bărbat în vârstă de circa 50-60 de ani a fost găsit de pompieri în posibil stop cardio-respirator, în timpul verificării boxelor de la subsolul imobilului din Piața Romană, în urma unui incendiu izbucnit la ghena de gunoi, scrie Agepres. 

Apelul inițial la 112 a fost făcut de o persoană care livra mâncare în blocul respectiv, ulterior sunând și locatari la numărul unic de urgențe.

Zeci de persoane au fost evacuate temporar din blocul aflat în Piața Romană, la numărul 9. Incendiul a izbucnit la ghena de la subsolul blocului.

Pentru stingerea incendiului au intervenit patru maşini de pompieri, o autoscară şi o ambulanţă, nefiind semnalate victime, notează News.ro.

"S-au constituit echipe de căutare-salvare, s-au verificat toate spaţiile atât din interior, cât si din exterior cu ajutorul autoscării", au mai transmis pompierii.

Mai multe articole despre:
incendiu Bucureşti