MENIU

Incendiu puternic în județul Iași

Incendiu Iasi

Un incendiu puternic a izbucnit luni dimineaţă la un depozit din judeţul Iaşi.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi au fost alertaţi luni dimineaţă cu privire la izbucnirea incendiului respectiv, potrivit Realitatea de Iasi.

Incendiul izbucnit luni dimineaţa la un depozit de mase plastice în localitatea Miroslava, lângă Iaşi, a fost lichidat în urma intervenţiei pompierilor.

"Incendiul a izbucnit la un depozit de materiale plastice din comuna Miroslava. La faţa locului s-au deplasat şase echipaje ASAS și un echipaj AMOP cu 35 de pompieri. Suprafața afectată este de aproximativ 200 de metri pătraţi. Incendiul a fost lichidat, se lucrează la înlăturarea deșeurilor pentru identificarea eventualelor focare ascunse", a declarat luni Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi.

Potrivit sursei citate, în urma intervenţiei celor 35 de pompieri care s-au deplasat în zonă cu şase autospeciale, incendiul, care a afectat o suprafaţă de 200 de metri pătraţi, a fost lichidat rapid. În prezent pompierii lucrează la înlăturarea deşeurilor pentru identificarea eventualelor focare ascunse.

Mai multe articole despre:
incendiu incendiu iaşi