MENIU

FOTO & VIDEO | Incendiu puternic în Capitală - Un bloc de pe Calea Rahovei a fost cuprins de flăcări - Mai mulți pompieri au avut nevoie de îngrijiri medicale

Incendiu în Capitală. FOTO: INQUAM (Octav Ganea)

Un incendiu puternic a izbunit la un bloc din Capitală, miercuri.

UPDATE ORA 14:00 - Incendiu a fost localizat după cum informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov.

UPDATE: Doi pompieri au fost transportaţi, miercuri, la Spitalul Floreasca, cu expunere la fum, în stare de conştienţă, după ce au intervenit la stingerea incendiului din Calea Rahovei, informează ISUBIF.

Pompierii au evacuat 38 de persoane din imobilul afectat de flăcări, dintre care şapte au primit prim-ajutor din partea salvatorilor.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF), o femeie de 84 de ani a fost transportată la Spitalul Universitar cu expunere la fum, iar un poliţist local cu tăietură la nivelul unui braţ a primit îngrijiri la faţa locului.

"În acest moment, se mai degajă fum din faţada blocului", precizează sursa citată.

La faţa locului acţionează 10 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi trei autoscări, iar poliţiştii rutieri au impus restricţii de circulaţie.

La acest bloc se efectuau lucrări de reabilitare termică.

UPDATE: 38 de locatari au fost evacuați din blocul în care are loc incendiul. 7 locatari au avut nevoie de primul ajutor. O femeie în vârstă de 84 de ani a fost transportată la Spitalul Universitar din cauza intoxicării cu fum. Un pompier a leșinat însă este conștient și a primit primul ajutor într-o ambulanță SMURD.

Și un polițist local aflat la fața locului a suferit o tăietură la braț și a primit îngrijiri medicale dar nu a necesitat transportul la spital.

UPDATE: 

Brigada Rutieră a instituit restricţii de circulaţie pe Calea Rahovei, dinspre strada Buzoieni către strada Mihail Sebastian, pentru a permite accesul pompierilor care intervin la stingerea incendiului izbucnit la un imobil aflat în zona respectivă.

"În jurul orei 11,10, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că s-a produs un incendiu la un imobil situat pe Calea Rahovei 325. La faţa locului intervin poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, în vederea facilitării accesului pompierilor în zona respectiva, precum şi pentru fluidizarea traficului rutier", informează Brigada Rutieră.

Au fost constituite echipe de căutare-salvare pentru evacuarea locatarilor.

Pe latura din faţă incendiul se manifestă până la etajul 2.

UPDATE: Un pompier a leșinat la intervenția de la incendiul blocului din Rahova. I se acordă primul ajutor.

Pompierii sunt în alertă după ce un incendiu puternic a izbucnit într-un bloc de pe Calea Rahovei. Potrivit primelor informații sunt degajări mari de fum și la fața locului se deplasează 10 autospeciale pentru stingerea incendiului și 3 autoscări.

Mai multe articole despre:
incendiu calea rahovei pompieri