MENIU

INCENDIU mistuitor la un azil de bătrâni din apropierea New Yorkului! Care este bilanțul victimelor

Incendiu la un camin de batrani de langa New York

Un incendiu a izbucnit marţi la un cămin de bătrâni dintr-o suburbie a oraşului american New York, provocând moartea unui locatar, în timp ce un pompier este dat dispărut şi este presupus mort. Anunțul a fost făcut de serviciul local de pompieri, citat de presa de peste ocean.

Incendiul, izbucnit la scurt timp după ora 01:00 (05:00 GMT), a cuprins jumătate din clădirea Evergreen Court Home, iar unii locatari au rămas blocaţi pentru scurt timp, scriu jurnaliștii de la Agerpres.

Poliţiştii şi pompierii au reuşit să salveze 30 de locatari ai căminului, dintre care 20 au fost trimişi la un spital unde unul dintre ei a murit, a afirmat un oficial al azilului, precizând că alţii sunt în stare gravă. Evergreen Court Home din Spring Valley, aflat la circa 48 de km nord de New York, găzduieşte între 100 şi 125 de locatarul.

Un pompier este dat dispărut şi se presupune că ar fi rămas prins sub dărâmături. Alţi doi pompieri au fost duşi la un spital local. Unul dintre ei a fost externat la scurt timp, iar celălalt a fost tratat pentru intoxicaţie cu monoxid de carbon. O investigaţie a fost deschisă pentru a se stabili cauza incendiului.

Mai multe articole despre:
new york incendiu new york