MENIU

Incendiu la un vagon de tren în orașul Titu, din județul Dâmbovița. Călătorii, evacuați de urgență

Incendiu la un vagon de tren în orașul Titu, din județul Dâmbovița. Pasagerii, evacuați de urgență

Un incendiu s-a produs, marți dimineață, la un vagon de tren în orașul Titu, din județul Dâmbovița. Călătorii au fost evacuați de urgență. Din primele informații, nu s-au înregistrat victime. 

UPDATE: Incendiul a fost lichidat, nimeni nu a fost rănit, anunţă ISU Dâmboviţa.

Conform sursei citate, aproximativ 20 de persoane au fost evacuate. Incendiul s-a manifestat la nivelul instalaţiei electrice a primului vagon, cu degajări de fum.

Se actioneaza la un incendiu izbucnit la un vagon de tren, in judetul Dambovita. Din primele date, in urma izbucnizii incendiului nu ar fi victime. Călătorii au fost evacuati din vagon.

Operatiune de stingere a focului este in desfasurare. Mai multe echipaje cu apa si spuna, dar si o ambulanta SMURD se afla la fata locului. 

La fata locului, echipajele de interventie au constatat faptul ca incendiul se manifesta la nivelul instalatiei electrice al primului vagon cu degajari de fum.

"Echipajele de intervenţie au constatat că incendiul se manifestă la nivelul instalaţiei electrice al primului vagon, cu degajări de fum. Pasagerii au fost evacuaţi. Se acţionează pentru localizarea şi lichidarea incendiului", a precizat ISU Dâmboviţa.