MENIU

INCENDIU la Piaţa Romană, în subteran. Două persoane au fost rănite - GALERIE

Marţi, la ora 15:30, în metrou, în staţia Piaţa Romană, s-a produs o defecţiune la un panou electric din staţie care a determinat o degajare de fum. Potrivit Realitatea TV, două persoane au fost rănite!

UPDATE. Echipe Metrorex au intervenit imediat pentru remedierea defectului. Au fost solicitate echipaje ISU pentru intervenţie, anunţă compania printr-un comunicat de presă.

Circulaţia cu călători a trenurilor de metrou pe distanţa Piaţa Victoriei 1 şi Universitate se desfăşoară fără oprire în staţia Piaţa Romană, în staţie nefiind permis accesul călătorilor.

Oprirea normală a trenurilor în staţia de metrou Piaţa Romană, cât şi accesul călătorilor au fost reluate în condiţii normale după aproximativ  30 minute.

Ştirea iniţială!

O garnitură de metrou cu mai mulţi pasageri este blocată, la această oră, în subteran, din cauza unui incendiu care ar fi pornit de la un panou electric.

Staţia de metrou Piaţa Romană a fost închisă.

Două persoane au fost duse de urgenţă la Spitalul Floreasca, din Capitală, din cauza expunerii la fum, notează adevarul.ro.

Potrivit METROREX, incendiul a fost localizat şi lichidat.

 

 

"Un tablou electric s-a defectat la un tren, iar stația Piața Romană este închisă pentru 30 de minute. O echipă a METROREX se află la fața locului pentru a remedia situația", a declarat, pentru AGERPRES, Evelyne Croitoru, purtătorul de cuvânt al METROREX.

Potrivit sursei citate, trenurile circulă între Piața Victoriei și Universitate, fără oprire în Piața Romană, pentru 20 de minute.

 

Mai multe articole despre:
incendiu incendiu piaţa romană incendiu metrou