MENIU

Incendiu la 4 case din județul Tulcea. Pompierii suspectează o reglare de conturi - VIDEO

Patru case au ars ca o torță în localitatea tulceană Babadag, iar două dintre ele au fost distruse complet de flăcări. Din primele informații, una dintre case ar aparține unor interlopi, iar focul ar fi fost pus intenționat, potrivit Realitatea Plus. 

10 salvatori ai Stației de Pompieri Babadag au ajuns la fața locului cu două autospeciale de stingere, unde au observat că incendiul se manifesta de fapt la patru locuințe.

De asemenea, de la detașamentul de Pompieri Tulcea a fost trimis în sprijin un echipaj format din patru subofițeri cu o autospecială de stingere de capacitate mare, potrivti Ziarul Amprenta.


 
 

În urma incendiului, două locuințe au fost distruse de flăcări, o a treia a fost afectată parțial, iar la a patra casă a ars doar o mică suprafață din acoperiș.

Intervenția pompierilor a fost una dificilă și cu risc mare de propagare a incendiului deoarece casele din acea zonă a orașului sunt foarte apropiate una de alta iar pompierilor le-a fost destul de greu să localizeze și să oprească la timp extinderea flăcărilor.

Nu au fost înregistrate victime, iar cauza probabil de producere a incendiului a fost acțiunea intenționată.

 

 
Mai multe articole despre:
incendiu babadag incendiu pus pompieri