MENIU

Incendiu în centrul Capitalei. O persoană de 70 de ani a murit - VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă în jurul prânzului, la mansarda unei clădiri de locuințe de pe bulevardul Kogălniceanu, din centrul Capitalei. Un bărbat de 70 de ani a decedat, iar două femei au suferit atacuri de panică și au ajuns în grija medicilor, potrivit reporterului Realitatea TV, aflat la fața locului!

UPDATE, ora 14.50: Ancheta va lămuri de la ce a pornit focul. O primă ipoteză este că incendiul ar fi izbucnit în apartamentul bărbatului decedat. 

În incendiu a decedat o persoană de aproximativ 70 de ani care nu s-a putut evacua singură. Alte două femei au suferit atacuri de panică și au fost duse la ambulanțe. Focul a distrus toate bunurile din interior. De la un punct, nici pompierii nu au mai putut acționa în siguranță din interior. 

"Este o clădire cu parter, două etaje şi mansardă. Acest incendiu s-a manifestat la partea superioară, la mansardă. Aceasta era locuită şi din cauza flăcărilor foarte mari există un locatar în vârstă de aproximativ 70 de ani care nu s-a putut evacua şi a găsit decedat. La stingerea incendiului participă opt autospeciale de stingere şi patru autoscări", a declarat Daniel Vasile.

El a precizat că în acest moment toate spaţiile au fost verificate.

"În acest moment toate spaţiile au fost verificate. Colegii mei lucrează pentru îndepărtarea învelitorii de tablă de la acoperiş. În prezent încă mai există focare de incendiu care pot fi observate. Nu mai sunt flăcări", a mai spus purtătorul de cuvânt.

Mai multe articole despre:
incendiu capitală mort