MENIU

Incendiu de proporții la un cămin din Prahova. 18 oameni evacuați, printre care și ucraineni

Foto cu caracter ilustrativ / Arhivă

Un incendiu de proporții a izbucnit, miercuri seară, într-un cămin de nefamilişti din Brazii de Sus, judeţul Prahova. 18 persoane, inclusiv cetăţeni ucraineni, au fost evacuate. Mai mulți oameni intoxicați cu fum primesc îngrijiri medicale.

ISU Prahova a intervenit cu 3 autospeciale de stingere, 1 autoplatformă de salvare de la înălțimi, 1 autospeciala de descarcerare, 1 ambulanță B2, 1 ambulanță de transport personal și victime multiple.

„Incendiu într-un apartament - cămin nefamilişti în Brazii De Sus. Intervenim cu 3 autospeciale de stingere, 1 autoplatformă de salvare de la înălţimi, 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanţă B2, 1 ambulanţă de transport personal şi victime multiple”, a transmis ISU Prahova.

Sursa citată a precizat că atât persoanele de la etajul incendiat, cât şi de la etajele superioare sunt evacuate.

Până la ora transmiterii acestei ştiri au fost evacuate 18 persoane, inclusiv cetăţeni ucraineni.

„Sunt şi persoane intoxicate cu fum cărora li se acordă îngrijiri medicale”, au mai precizat pompierii, intervenţia fiind în plină desfăşurare.

Un bărbat de 37 de ani, cetățean român, diagnosticat cu intoxicație cu fum a fost transportat la spital. Starea sa este una bună, potrivit SAJ Prahova.

Clădirea are 4 etaje. Incendiul s-a produs într-un apartament de la etajul 2, pe o suprafață de aproximativ 50 mp. La această oră este lichidat.

Mai multe articole despre:
incendiu prahova camin prahova