MENIU

Incendiu de proporții la Arad. Pompierii s-au luptat cu flăcări de peste 20 de metri

O tâmplărie din Arad a ars din temelii, sâmbătă dimineață, în zona Boul Roșu. Cinci autospeciale de stingere au intervenit pentru lichidarea focului.

Lemnele, rumegușul și bureții aflați în tâmplărie au favorizat arderea focului. Faptul că tâmplăria (care nu avea pusă nicio firmă afară) era amplasată între patru case a îngreunat mult munca pompierilor, scrie aradon.ro.

Prioritatea lor a devenit protejarea imobilelor din jur, pe lângă stingerea flăcărilor care au cuprins atelierul de tâmplărie.

“În momentul sosirii primului echipaj de intervenție, incendiul se manifesta generalizat pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați, favorizat de prezența materialului combustibil, lemn și burete. Au fost solicitate alte patru echipaje de stingere în sprijin și un echipaj SMURD deoarece o persoană prezenta dureri în piept. A mai fost solicitat și un echipaj de descarcerare pentru facilitarea pătrunderii servanților în interior. În momentul în care au sosit și celelalte echipaje în sprijin s-a luat măsura protecției construcțiilor învecinate, tâmplăria aflându-se între patru case”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

Urmează să se stabilească de la ce anume a pornit incendiul.

Mai multe articole despre:
pompieri incendiu Arad flăcări tamplarie