MENIU

Incendiu Colectiv. Câți răniți mai sunt internați și care este starea lor

La patru luni de la incendiul din Clubul Colectiv, 13 tineri mai sunt internați în spitale, atât în România, cât și în străinătate.

În spitalele din străinătate mai sunt internați 12 pacienți. Din tre aceștia, 7 se află în unități medicale din Belgia, 2 în Germania, iar 3 în Marea Britanie, conform agerpres.ro.

De asemenea, la Spitalul de Urgență Floreasca din București se mai află un tânăr în privința căruia medicii sunt rezervați. "Din punctul de vedere al leziunilor de arsură aș spune că nu mai contează. Pacientul care a fost cel mai grav din lotul nostru — el era decedat la internare — a fost cu stop cardio-respirator resuscitat la internare. A avut o mulțime de complicații chiar din start din cauza specificului accidentului. Practic, a parcurs toate complicațiile posibile imaginabile pentru acest tip de traumatism asociat cu arsură complexă, însă am reușit să trecem peste ele cu eforturi mari. El luptă și noi luptăm, dar este prematur să putem trage o concluzie. A avut și perioade mai bune și perioade mai puțin bune. Pacientul se alimentează. Prognosticul, ca în cazul oricărui bolnav ars grav, rămâne rezervat până la externare", a afirmat Ioan Lascăr, șeful Secției de chirurgie plastică și reparatorie a Spitalului de Urgență Floreasca.