MENIU

Încă un medic a fost răpus de Covid-19, în Galați

Încă un medic a fost răpus de Covid-19, în Galați

Medicul primar oftalmolog Dan Iacoblev a decedat, joi seară, în urma unor complicații pulmonare cauzate de infecția cu noul coronavirus. 

Medicul era internat la Secţia ATI a Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi. 

”Cu deosebit regret, colectivul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei Galaţi anunţă trecerea în nefiinţă a domnului doctor Iacoblev, medic primar oftalmolog, care s-a stins din viaţă în seara de 3 decembrie în urma complicaţiilor pulmonare grave generate de infecţia cu noul coronavirus. Domnul doctor Iacoblev a decedat în Secţia ATI a spitalului în care timp de 22 de ani şi-a dedicat întreaga experienţă profesională pacienţilor cu probleme oftalmologice. A fost un medic devotat şi muncitor, un om excepţional, de o probitate morală desăvârşită, cu o modestie şi o nobleţe rar întâlnită şi un extraordinar coleg. Îl rugăm pe Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace”, au transmis reprezentanții unitățiii medicale, citați de Agerpres. 

Spitalul a mai informat că 88 de angajați au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. Este vorba despre 11 medici, trei medici rezidenţi, 37 de asistente, 21 de infirmiere, 11 îngrijitoare, o moaşă, doi brancardieri şi doi membri ai personalului TESA.