MENIU

Încă un elev din Pitești s-a dus cu un cuțit la școală. Ce i-au descoperit jandarmii

Argeş: Jandarmii au găsit un cuţit asupra unui elev de 15 ani, la liceu

Pentru a doua oară în câteva zile, la Argeș, la aceeași unitate de învățământ, jandarmii au găsit un cuţit asupra unui elev în vârstă de 15 ani.

Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Argeş, pe data de 12 octombrie, în cursul zilei de luni, un echipaj de Jandarmerie care se afla în serviciu în municipiul Piteşti a fost solicitat de către conducerea Liceului Tehnologic Dacia pe motiv că în incinta unităţii de învăţământ se află mai multe persoane care tulbură ordinea publică.

"După ce au ajuns la faţa locului, jandarmii au identificat trei tineri care, la vederea oamenilor legii au încercat să părăsească zona. Aceştia au legitimat tinerii şi i-au supus unui control corporal sumar. În rucsacul unuia dintre ei a fost găsit un cuţit cu lungimea de aproximativ 21 de centimetri", se arată în comunicatul Jandarmeriei Argeş.

Pe numele tânărului în vârstă de 15 ani, care este elev al liceului, au fost întocmite actele de sesizare a organelor de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de obiecte interzise, cercetările fiind preluate de către poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie.

Nu este primul caz de acest fel. Jandarmii din Argeș au fost solicitați, joia trecută, de conducerea Liceului Tehnologic Dacia Pitești, pentru că în unitatea incinta unității de învățământ intraseră mai mulți tineri care nu erau elevii școlii. Jandarmii au găsit doi băieți și o fată, cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani, care se aflau în curtea liceului. Cei trei au fost legitimați și controlați, iar asupra fetei în vârstă de 16 ani au fost găsite două cuțite, unul cu lamă de 21 de centimetri, altul cu lamă de 25 de centimetri lungime și un pumnal tip box.

Mai multe articole despre:
arges