MENIU

Încă un editor PRO TV, rănit în incendiul de la Colectiv. Apelul emoționant al colegilor săi

”Rugati-va si pentru Mumu al nostru! Cristian Matei, editor stirileprotv.ro, e internat la Spitalul Bagdasar Arseni”, acesta este titlul prin care știrileprotv.ro anunță că un editor al site-ului a fost rănit în incendiu. Cristian are 50% arsuri pe suprafața corpului, iar colegii au descris fiorul pe care l-au resimțit când au aflat de tragedie, iar el nu a mai răspuns la telefon: ”E greu sa te desprinzi de fiorul trait in clipa primelor informatii, atunci cand telefonul lui nu a mai sunat”, au scris aceștia.

Realitatea.net redă în continuare, integral, mesajul emoționat pe care cei de la stirilepotv.ro l-au transmis pentru coleegul lor, Cristian Matei. Totodatată, noi, cei de la www. realitatea.net, îi urăm multă sănătate lui Cristian. 

Iată mesajul: 

”Numele sau este Cristian Matei, noi ii spunem insa Mumu, fara a sti de unde vine de fapt porecla. Asta pentru ca Mumu a fost la stirileprotv.ro inaintea tuturor celor care scriem in aceste zile despre drama din Colectiv, l-am cunoscut direct asa. Mumu scrie cu pasiune despre filme, cu echilibru despre politica, dar nimic nu il reprezinta mai mult poate ca dragostea pentru muzica Rock. E in presa parca dintotdeauna, a trecut si pe la ProFM inainte sa devina apoi editor la www.stirileprotv.ro. Toata saptamana, Mumu a scris despre concertul pe care il astepta atat de mult, despre Goodbye to Gravity si noul lor album. Vineri seara, am vazut doar cand a dat check-in in Colectiv. E greu sa te desprinzi de fiorul trait in clipa primelor informatii, atunci cand telefonul lui nu a mai sunat. Mumu a iesit din club, dar prea tarziu. A ajuns la spitalul Bagdasar Arseni, unde este si astazi, cu 50% arsuri pe suprafata corpului. Noi il stim insa ca pe un luptator, stim ca incapatanarea sa o sa-l ajute si acum si o sa se intoarca la munca, sa ne binedispuna cu umorul sau atat de special. Fa-te bine, Mumule! Vine Star Wars in decembrie, cum sa nu vezi tu ce se intampla cu urmasii lui Vader?”, se arată pe stirileprotv.ro