MENIU

Încă un DOCUMENT CONTROVERSAT din tabăra lui "Superman" Cîțu: cum îi învață pe liberali să vorbească - INDICAȚII pentru a nu pica Guvernul

Premierul României - Florin Cîțu

Un nou document controversat din tabăra lui Florin Cîțu iese la iveală, după cel cu antentul Guvernului, în cazul căruia DNA a început o anchetă. De data aceasta, liderii politici din echipa premierului primesc indicații despre ce trebuie să spună pentru a combate moțiunea de cenzură.

Florin Cîțu are "mesaje importante" pentru țară. 

Un document cu punctajul de partid pentru principalii comunicatori ai PNL, din tabăra Florin Cîțu, adică oameni care îi sunt de încredere premierului, a ieșit la iveală. 

Potrivit documentului citat de Realitatea PLUS, indiferent de temele emisiunilor TV la care ar fi invitați, liberalii lui Cîțu trebuie să atingă în discuția cu moderatorii puncte cheie bine stabilite dinainte.

„Agenda socială a României este urgentă, criza sanitară este gravă, schimbarea Guvernului afectează lupta antipandemie, schimbarea Guvernului pune în risc PNRR-ul de țară, o moțiune de cenzură este un gest de iresponsabilitate față de țară, există o alianță USR-PLUS și AUR, care e echivalentă PSD-ului, PSD e dușmanul istoric al României, deci și al PNL”, se specifică în documentul obținut de Realitatea PLUS.

Strategia elaborată de comunicatorii PNL are ca scop discreditarea unei moțiuni de cenzură și menținerea lui Florin Cîțu la Palatul Victoria. 

Mai multe articole despre:
citu document criza guvern motiune