MENIU

Încă un copil căzut în puţ. Fetiţa de cinci ani care căzuse într-o fântână îngustă a fost salvată

O fetiţă de doar cinci ani a căzut într-un puţ din oraşul Răcari, judeţul Dâmboviţa, ea rămânând agăţată de o găleată la doi metri adâncime, anunţă Realitatea TV. În urma intervenţiei echipajului de pompieri, fetiţa a fost scoasă din fântână. 

Încă un copil văzut într-un puț în România. Este vorba despre o fetiță de doar cinci ani, care a rămas agățată de o gălată, la doi metri adâncime, într-o fântână din Dâmbovița.

La fața locului se află atât pompierii care fac eforturi să scoată copilul, cât și medicii pregătiți să îi acorde primul ajutor. 

Raed Arafat, secretat de stat în MAI, anunţase că un elicopter era deja la faţa locului: "Echipele sunt deja la fața locului, de la Dâmbovița, de la București, elicopterul SMURD deja a aterizat. Sperăm să reușească să-l scoata mai rapid. Copilul este doar la 2 metri, în mod normal nu ar trebui să pună o problemă".

Raed Arafat le recomandă părinților care au fântâni în curte să le țină acoperite, pentru a preveni astfel de accidente.

''O fetiță de cinci ani a căzut într-un puț, este agățată de găleată la doi metri față de suprafață. Intervine Garda Răcari cu două echipaje, este așteptat și un buldoescavator de la primărie. Cineva din familie a solicitat ajutor'', a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al ISU Dâmbovița, Eduard Țelea.

Mai multe articole despre:
fetiţă fântână măsură ingusta de 5 ani Dimbovita