MENIU

Încă un medic a fost reținut în cazul adeverințelor de vaccinare eliberate în FALS - Bărbatul ar fi capul REȚELEI

Încă un reținut în dosarul certificatelor false de vaccinare

Capul rețelei de certificate COVID false a fost reținut. Este vorba de un medic în vârstă de 41 de ani din Cluj, care a forțat-o pe doctorița de 26 de ani reținută ieri să intre în platforma de vaccinare și să elibereze ilegal adeverințe. Cei doi ar putea fi arestați preventiv astăzi. 

Încă o persoană a fost reţinută de poliţiştii din Alba în cadrul anchetei privind eliberarea unor adeverinţe care atestau, în fals, vaccinarea anti-COVID-19, aceasta urmând să fie prezentată, alături de un medic pentru care a fost dispusă anterior aceeaşi măsură, Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

„În urma percheziţiilor din data de 5 august a.c., privind documentarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite de fals informatic, cercetările au fost extinse şi asupra unui bărbat, din judeţul Cluj, pentru instigare la fals informatic. Bărbatul, de 41 de ani, a fost reţinut, pentru 24 de ore.

Din cercetări a reieşit că bărbatul ar fi determinat o tânără, de 26 de ani, din Cluj-Napoca, să acceseze o platformă de evidenţă naţională a vaccinărilor şi să elibereze adeverinţe care atestau, în fals, vaccinarea anti-COVID-19", precizează comunicatul Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Un medic din Cluj-Napoca a fost reținut, joi seară, fiind acuzat că a înscris în Registrul Vaccinărilor mai multe persoane care nu s-au imunizat împotriva noului coronavirus. 

Medic din Cluj-Napoca, REȚINUT după ce a eliberat adeverințe FALSE de vaccinare anti-Covid

Mai multe articole despre:
retinut certificat dosar medic registru vaccinare