MENIU

Înălțarea Sfintei Cruci. Ce rugăciune trebuie să spui ca să te îmbogăţeşti

Înălțarea Sfintei Cruci. Ce rugăciune trebuie să spui ca să te îmbogăţeşti 

Înălțarea Sfintei Cruci. În fiecare an, pe data de 14 septembrie, celebrăm Înălțarea Sfintei Cruci, simbolul ortodoxismului. Această sărbătoare datează încă din timpul împăratului Constantin cel Mare, primul împărat al creștinilor.

Înălțarea Sfintei Cruci. În ziua de 14 septembrie se organizează slujbe în toate bisericile ortodoxe din țară, în cadrul cărora se spun rugăciunile normale, dar și cele specifice Sfintei Cruci. Creștinii țin post în această zi și se roagă pentru sănătate, bunăstare și pace pe pământ. Deși sunt mai mult rugăciuni de acest gen, doar una se remarcă prin puterea pe care o are și pentru faptul că te ajută să te îmbogățești.

Rugăciunea pe care să o spui de Sfânta Cruce, pentru a te îmbogăți!

„Să se scoale Dumnezeu, și să se risipească vrăjmașii Lui, și să fugă de la fața Lui cei ce-L urăsc pe Dânsul. Să piară cum piere fumul, cum se topește ceara de fața focului, așa să piară demonii de la fața celor ce-L iubesc pe Dumnezeu și se însemnează cu semnul Crucii, zicând:

Bucură-te, preacinstită și de viață făcătoare Crucea Domnului, care gonești demonii cu puterea Celui ce S-a răstignit pe tine, a Domnului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos, Care S-a pogorât la iad, și a călcat puterea diavolului, și te-a dăruit nouă pe tine, cinstita Crucea Sa, spre izgonirea a tot vrăjmașul.

O, preacinstită și de viață făcătoare Crucea Domnului, ajută-mi mie cu Sfânta Fecioară Născătoare de Dumnezeu și cu toți Sfinții, în veci. Amin!”

Se spune despre această rugăciune că, dacă este spusă cu ocazia acestei sărbători, poate să îți ofere noroc tot anul, pe toate planurile. 

 

Sursa