MENIU

Casnica dependentă de sex: în weekend soție, în restul săptămânii la bordel

Robin Rinaldi
Robin Rinaldi
Sotul lui Robin

În weekend soție model, în timpul săptămânii ca la bordel, timp de un an. Află de ce a fost soțul de acord și ce s-a întâmplat la finalul experimentului

Robin Rinaldi (50 de ani) este o femeie atrăgătoare dornică să întâlnească bărbați care să-i satisfacă poftă de aventura erotică. Iar asta nu a împiedicat-o să aibă o relație fericită cu soțul ei. DA, ai citit bine!

Robin este măritată, în weekend-uri este o soție model, iar în timpul săptămânii se vede cu mai mulți bărbați într-un apartament pe care l-a închiriat special pentru asta.

Cum s-a ajuns aici? Crezi că a rezistat căsnicia ei? Vei avea o surpriză!

Iată care este povestea lui Robin. Robin și soțul sau, Scott Mansfield, s-au căsătorit în urmă cu 23 ani, iar ea era dornică să aibă copii. Scott a avut alte planuri și și-a făcut vasectomie, punând-o pe Robin în față faptului împlinit și spulberându-i orice vis de a deveni mamă.

Atunci femeia a început să-și reevalueze viața. Venită dintr-o familie cu educație catolică, Robin nu știa decât cum să fie o soție model. Când s-a măritat cu Scott avea 26 de ani, iar înaintea lui nu mai fusese decât cu 3 bărbați.

"Educatia sexuală primită din familie se rezumă doar la bărbații iau, femeile dau. După un act sexual femeile pierd ceva, bărbații câștiga ceva. Mi-am dat seamă că tinerețea mea a fost lipsită de pasiunea actului sexual și nu m-am putut bucură cu adevărat de el", povestește Robin.

Gândul că nu va fi niciodată mamă a speriat-o și mai mult pe Robin care a hotărât să-și găsească împlinirea în alt mod: "Mi-am spus că nu vreau să ajung în mormânt fără copii și cu numai 4 iubiți. Dacă nu puteam avea copii, măcar iubiți să-mi fac!".

Robin si-a convins sotul sa fie de acord cu o casnicie deschisa timp de un an. Dupa ce au analizat si discutat toate aspectele situatiei, cei doi au cazut la pace. Robin urma sa se culce cu cati barbati dorea in timpul saptamanii, dupa un regulament strict: sa nu se indragosteasca, sa nu se culce cu prieteni comuni, sa nu faca sex neprotejat. In timpul saptamanii, Robin locuieste intr-un apartament inchiriat, unde se intalneste cu diversi barbati, iar in weekend vine acasa si are grija de gospodarie, gateste, face curat, iese cu sotul in oras.

Restul poveștii pe Sfatul Parintilor.

Mai multe articole despre:
Robin Rinaldi