MENIU

În plină epidemie de pestă porcină, ferma Salcia și-a mai deschis un magazin la Alexandria

Ferman Salcia, deținută de fiul lui Liviu Dragnea, și-a mai deschis un magazin în Alexandria, scrie Realitateadeteleorman.net.

În vreme ce pesta porcină face ravagii în mai multe județe, Ferma Salcia, a fiului lui Liviu Dragnea, se descurcă foarte bine. 

”La intrarea în cupolă”, în centrul capitalei Teleormanului, se găsește noul magazin cu carne de porc de la Salcia, notează Realitateadeteleorman.net. 

La începutul lui august, Cătălin TOLONTON a dezvăluit faptul că FERMA SALCIA SA a vândut 10.000 de porci - dintr-un total de 13.500 - chiar înainte de declanşarea problemelor cu pesta porcină, mişcare care conduce la bănuiala că a ştiut ce va urma.

Interesant este faptul că, după ce şi-a vândut porcii, societatea a început să cumpere carcase de porc, pe care le-a folosit la fabricarea preparatelor pe care le vinde "atât prin magazinele propriidin judeţele Teleorman şi Olt, prin reţeaua de distribuţie din judeţele Teleorman, Olt, Giurgiu, Argeş, cât şi direct către marii retaileri", după cum precizează pe site-ul propriu.

Mai multe articole despre:
magazin Liviu Dragnea salcia