MENIU

Împușcături în centrul Capitalei: s-a tras într-un autobuz cu călători. Poliția caută atacatorul

Foto arhivă

Un autobuz din București a fost tinta unor împușcături. Incidentul a fost raportat la 112 de un călător care le-a spus politistilor că a auzit o bubuitură puternică iar unul dintre geamurile autobuzului s-a spart. 

Oamenii legii au mers imediat la locul incidentului și au descoperit o bilă metalică lângă mijlocul de transport în comun. A fost demarata o ancheta pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate.

Incidentul vine în contextul în care la jumătatea lunii martie o femeie a sunat la 112 și a reclamat că și-a găsit geamurile de la mașină sparte și mai multe urme lăsate de proiectile atât pe pereții casei sale cât și pe autoturism. Nici în acel caz nu a fost identificat, deocamdată, niciun suspect. 

„În data de 13 mai, în jurul orei 21.20, prin apel 112, o persoană a sesizat că în timp ce se deplasa cu un autobuz, pe un traseu din sectorul 1, s-a auzit un zgomot puternic și unul dintre geamurile mașinii s-a spart.
Călătorii au avertizat conducătorul auto, care a oprit. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 5, care au demarat verificări.  În proximitatea locului unde a oprit autobuzul, pe stradă, a fost găsită și ridicată o bilă metalică de mici dimensiuni. Nicio persoană nu a fost rănită. Cercetările au fost preluate de Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase în vederea stabilirii situației de fapt și de drept”, se arată într-un comunicat de presă al poliției.

Mai multe articole despre:
impuscaturi autobuz centrul capitalei pistol bile