MENIU

Imposibilul nu există. Un om fără mâini dă o lecție fenomenală de viață. Clipul care a uimit lumea

Imaginile cu un atlet cu ambele mâini amputate care face o pană la bicicletă au făcut azi înconjurul lumii pe rețelele de socializare. Clipul este de fapt unul mai vechi și îl surprinde pe Hector Picard, un atlet excepțional, speaker motivațional, care a depășit o traumă uriașă și a dovedit că imposibilul chiar nu există.

Un biciclist fără mâini se dă jos de pe vehiculul cu două roți și începe tacticos să rezolve o pană. Imaginile uimitoare au circulat intens pe rețelele de socializare, deși clipul original este mai vechi.

Cine este omul cu pricina? Este vorba despre Hector Picard, un atlet fenomenal, care a terminat peste 100 de triatloane, inclusiv 4 competiții Iron Man.

Picard a suferit un accident de muncă în urmă cu 20 de ani. S-a trezit din comă pentru a afla că trebuie să ducă o viață fără ambele mâini, că trebuie să învețe iarăși să facă toate lucrurile simple, cum ar fi mâncatul sau îmbrăcatul. A refuzat însă să se lase învins și a dovedit că nimic nu îl poate împiedica să își trăiscă viața la maxim.

Hector Picard este soț, tată a patru copii, bunic, speaker motivațional și un atlet la nivel înalt. Cuvintele și clipurile sale video inspiră oameni din întreaga lume. 

Mai multe articole despre:
bicicletă pană atlet Hector Picard amputate