MENIU

Impact devastator în Călărași. 5 persoane rănite după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat - FOTO

Sursa foto: ISU Călărași

Un accident rutier cumplit a avut loc, vineri, în localitatea Budești, județul Călărași. Cinci persoane au fost rănite în urma coliziunii dintre două autovehicule. Impactul a fost atât de puternic, încât unul dintre ele s-a răsturnat pe carosabil, potrivit realitateadecalarasi.net.

Salvatorii au intervenit cu o autospecială de descarcerare și o autospecială SMURD din cadrul Gărzii de intervenţie Budești și trei ambulanțe SAJ.

Echipajele de intervenţie au identificat cinci victime cu diferite traumatisme. Toate cele cinci persoane se aflau în autoturismul care s-a răsturnat.

Doar patru dintre acestea au necesitat îngrijiri medicale din partea paramedicilor și a reprezentaților Serviciului Județean de Ambulanță.

„Echipajul SMURD Budești a preluat o victimă, pe care au transportat-o la Sp. Bagdasar Arseni, un echipaj SAJ a preluat o victimă pe care a transportat-o la același spital Bagdasar, un alt echipaj SAJ a preluat o victimă, pe care a transportat-o la Sp. Sf. Pantelimon și a treia ambulanță SAJ a preluat a patra victimă a accidentului pe care a transportat-o la Spitalul Sf. Ioan din București", au precizat reprezentanții ISU Călărași.

Polițiștii au deschis dosar penal de cercetare din culpă.

Mai multe articole despre:
accident calarasi victime